Henry – Portrait of a Serialkiller

Henry - Portrait of a SerialkillerBecky flytter ind hos sin bror Otis for at komme væk fra sin mand, der slår hende. Hos Otis bor også den høflige og charmerende Henry, som Becky hurtigt forelsker sig i. Men Henry er ikke, den han ser ud tilat være.

“Henry – Portrait of a Serialkiller” er en vellavet og meget velspillet gyser. Michael Rooker, der spiller Henry, er dybt overbevisende, når han på den ene side forsvarer Becky mod Otis, og på den anden side nærmest lidenskabsløst slår en prostitueret ihjel, der begynder at skrige. Det er ikke en film, der svømmer i blod og special effects. Det er derimod en film, der spiller på det psykologiske og gør det eminent.

Læs mere om filmen her.

Om “Henry – Portrait of a Serialkiller”:

Instruktør: John McNaughton
Udgivelsesår: 1986

3 tanker om “Henry – Portrait of a Serialkiller

  1. Pingback: Gyseren » John McNaughton

  2. Pingback: Gyseren » Personlig top 10

  3. Pingback: Gyseren » Maniac

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.