Howling III

Howling IIII 1981 kom den første Howling film instrueret af Joe Dante. Succesen gav plads til en efterfølger i 1985, og selvom den ikke levede op til første film, så er er der alligevel kommet endnu flere film i serien.

Howling III fra 1987 udspiller sig i Australien. En forsker er i gang med at undersøge en gammel film af nogle australske aborigionals, som danser omkring en ulvelignende skikkelse, og samtidig stikker en ung pige af fra sin underlige familie. Hun bliver opdaget af en gyserfilm instruktør, men under optagelserne bliver hun indlagt. På hospitalet bliver hun fundet af sine tre søstre – som er varulve, og så bliver forskeren involveret. Oveni er en russisk balletdanserinde på turné, og hun viser sig også at være en varulv.

Man kan sige meget om “Howling III”, men rigtig god bliver den ikke. Historien er ganske tynd, og personerne underbygges for lidt til, at man får sympati for dem. Derudover er special effekts ikke særlig overbevisende. Jeg har set værre film, men denne her er dog i den nedre del af skalaen.

Instruktør: Philippe Mora
Udgivelsesår: 1987

Serien:

The Howling, 1981 – D: Joe Dante
Howling II: Stirba – Werewolf Bitch, 1985 – D: Philippe Mora
Howling III, 1987 – D: Philippe Mora
Howling IV: The Original Nightmare, 1988 – D: John Hough
Howling V: The Rebirth, 1989 – D: Neal Sundstrom
Howling VI: The Freaks, 1991 – D: Hope Perello
Howling: New Moon Rising, 1995 – D: Clive Turner

2 tanker om “Howling III

  1. Pingback: Gyseren » Varulve

  2. Pingback: Gyseren » Howling IV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.