Imprint

Puha – tænkte jeg og holdt hænderne for øjnene, da jeg så Takashi Miikes bidrag til Masters of Horror serien. Efter min mening er “Imprint” klart den mest voldelig og væmmelige film i serien, og den blev da heller ikke vist på TV i USA, som de andre film gjorde. Men den er også god og værd at se.

Historien foregår på en ø, hvor alle kvinderne er prostituerede og nærmest holdes fanget af bordelmutteren. Journalisten Christopher ankommer til øen i sin søgen efter sin japanske kæreste, Komomo, som blev solgt, før han kunne gifte sig med hende. Han finder hende ikke, og i stedet tilbringer han natten med kvinden Youki, der fortæller ham historien om Komomo.

Hele set-uppet for historien er fantastisk lavet, og Miike har japanske skuespillere i alle rollerne pånær Billys (som spilles af Billy Drago). Det giver en helt særlig stemning i filmen, og er måske baggrunden for, at torturscenen af Komomo virker så voldsomt, som den gør.

Puha en film!

Instruktør: Takashi Miike
Udgivelsesår: 2006

6 tanker om “Imprint

  1. Pingback: Gyseren » One missed call

  2. Pingback: Gyseren » Hostel

  3. Pingback: Hostel | Horrorsiden

  4. Pingback: Takashi Miike

  5. Pingback: Ôdishon aka Audition

  6. Pingback: Masters of Horror

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.