Infested

 InfestedInd i mellem får jeg fat i en usædvanlig dårlig film, hvor jeg simpelthen må undre mig over, at nogen har ville betale for at få den lavet. “Infested” er en af dem.

Det starter ellers nogenlunde. En flok venner mødes efter en fælles vens begravelse. De mener, at han har begået selvmord ved at rulle sig selv fuldstændig ind i plastic. De har dog ikke været samlet ret længe, før den første bliver overfaldet af nogle mærkelige fluer. Hun er alene på stranden, så ingen opdager det. Det lykkes hende at smitte en mere, og lige pludselig er de alle i fare.

Én ting er, at computertricksene er dårlige. Det er man næsten vant til i lavbudget gysere. Men skuespillet og sammenhængen efter at fluerne går til angreb er så ringe, at jeg sjældent har set noget lignende. I en af de mest dramatiske scener skal vores helte forbi tre inficerede venner ud til en bil og hente en mobiltelefon. Vores helte laver nogle fakler, og så står de ellers stille på græsplænen og svinger med dem, mens de inficerede står stille og glor på dem. Hvor er det uhyggelige i det?

Denne film kan jeg simpelthen ikke anbefale for noget som helst.

Instruktør: Josh Olson
Udgivelsesår: 2002

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.