Incident on and off a mountain road

Incident on and off a mountain roadIncident on and off a mountain road er indtil videre min favoritfilm i serien Masters of Horror.

Ellen forulykker med sin bil på en øde vej. Hun kommer dog ikke noget til, og da hun ser en fremmed nærmer sig, råber hun på hjælp. Det viser sig dog, at den fremmede har en kæmpe slagterkniv i hånden, og Ellen stikker af. Nu følger en lang flugt, hvor Ellen med alle kneb forsøger at slippe bort fra den mystiske fremmede.

Don Coscarelli fortæller historien med krydsklipninger til Ellens fortid. Klippene viser, at hun måske er bedre rustet til at møde morderen Moonface end så mange andre ville være. Men Moonface har lokalkendskabet på sin side, og Ellens tid løber ud!

Jeg synes simpelthen, at Incident on and off a mountain road har den fedeste slutning længe. Jeg er ikke vildt imponeret over Moonface som skræmmende morder, men han er i det mindste ikke latterlig. Bree Turner er derimod genial som Ellen, og titlen – ja, den er også super. Hvis du kun vil se én af Masters of Horror-serien så lad det blive denne!

Horrorfreak News skrev følgende:
Leave it to Mr. Coscarelli (Phantasm, Bubba Ho-tep, etc.) to turn the typical female horror movie role on its head. I thought this was a great intro to the series. Bree Turner did a great job in her depiction of Ellen and it was good to see Angus Scrimm again. The story in Incident On and Off a Mountain Road stayed together rather well and the pace of the film was intense from beginning to end. Coscarelli set the bar right where it needed to be for the other Masters of Horrorentries to match.” Læs hele anmeldelsen her.

Om filmen:

Instruktør: Don Coscarelli
Udgivelsesår: 2005

En tanke om “Incident on and off a mountain road

  1. Pingback: Masters of Horror

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.