May

May er en genert og socialt utilpasset pige, hvis eneste ven er en dukke, hun fik af sin mor i fødselsdagsgave, da hun var barn. Som voksen søger hun venskab og kærlighed, men ved ikke hvordan hun skal bære sig ad.

En dag møder hun den “perfekte” Adam, og det lykkes hende at komme i kontakt med ham. De starter et forhold, men Adam kan alligevel ikke klare Mays særprægede opførsel, og han dumper hende. Heldigvis er May god til at sy – og kan hun ikke finde en bedste ven, kan hun måske lave en selv.

Her er tale om en ganske udmærket gyser, der samtidig formår at give publikum sympati for dens hovedperson. May er en stakkel, og hun spilles utroligt godt af Angela Bettis, der ligner en ung udgave af Madeleine Stowe. Her er ikke tale om de store overraskelser i plottet, men alligevel synes jeg, at det er en film, der er værd at se.

Instruktør: Lucky McKee
Udgivelsesår: 2002

2 tanker om “May

  1. Pingback: Gyseren » Sick girl

  2. Pingback: The Woods

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.