The Marsh

Børnebogsforfatteren Claire Holloway (Gabrielle Anwar) plages af mareridt. Hun har gennem flere år gået i terapi, uden der dog er sket noget gennembrud. En dag ser hun en udsendelse om Rose March Farmhouse, som minder hende om det hus, hun hele tiden drømmer om. Hun beslutter sig for at rejse dertil og skrive videre på sin bog her.

Claire har dog ikke været på gården længe, før mærkelige ting begynder at ske. Lyset flimrer, og hun ser ting i spejlet, som ikke er der, når hun vender sig om. Samtidig oplever hun, at flere af de lokale virker velkendte, uden at hun dog har set dem før. Da spøgeriet for alvor tager til, søger hun hjælp hos Hunt (Forest Whitaker), som ved noget om det paranormale. Men det er ikke helt ufarligt at begive sig ind i den anden verden.

Det starter rigtig godt, og der er også flere gode hop-ud-af-stolen elementer undervejs. Men jo nærmere vi kommer på slutningen, jo mindre hænger historien sammen, og derfor ender en god idé noget tamt. Forest Whitaker er altid god, men jeg synes ikke helt, at Gabrielle Anwar fylder rollen som Clair ud særlig godt.

Instruktør: Jordan Barker
Udgivelsesår: 2006

2 tanker om “The Marsh

  1. sidsel Krogh siger:

    jeg synes the Marsh er en ritig god film.
    Elsker at se hjemsøgte film.
    Har også altid troet på, at der findes noget vi ikke kan forklare.
    Hvis man ikke tror på den salgs, er man ikke til hjemsøgte film

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.