Saint Sinner

Saint SinnerTo unge brødre er i 1815 under oplæring til at blive munke. Tomas er lydig og ønsker at tjene Gud, men Gregory er mindre hengiven overfor klostret og får lokket Tomas på gale veje. De åbner et skrin, som indeholder to dæmoner, der stikker af i tiden. Meget mod sin vilje må Gregory af sted efter dem, og på den måde kommer han til vores tid, hvor han møder kriminalbetjent Rachel Dressler. Sammen forsøger de at stoppe de to dæmoner, som uhindret myrder løs i vores verden.

Clive Barker, som har skrevet historien bag, er altid god for et visuelt gys, men jeg synes nu ikke at Saint Sinner hører til blandt hans bedste. Historien er en lille smule kedelig, og billedsiden er heller ikke så flot. Det kan dog være, fordi filmen er lavet til tv, hvor censuren er strengere i USA.

Jeg er ikke den eneste, som blev skuffet. BeyondHollywood skrev f.eks.:
As a TV movie, “Saint Sinner” is just barely good enough as a pilot for an ongoing series. As a single movie that must stand on its own, it underachieves badly. Its premise has promise, and its lead actors are likeable enough, but the film is just too incompetent for its own good. The screenplay by Doris Egan and Hans Rodionoff is full of gaping holes, plot contrivances, and amateurish dialogue. On the plus, “Saint Sinner” looks good and has a firm grasp on its horror elements. The sister succubae are well done, with one being more feminine than the other despite the fact that both are women. They’re appropriately scary and dangerous, and there’s a lingering feeling that our heroes are in way over their heads.” Læs hele anmeldelsen her.

Om Saint Sinner:

Instruktør: Joshua Butler
Udgivelsesår: 2002
Tagline: The Flesh Is Weak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.