Silent Scream

Silent ScreamEn gruppe studerende fra en psykologi-klasse tager på weekendtur til en hytte langt væk fra civilisationen. Knap er de dog ankommet, før en formummet mand begynder at slå dem ihjel en efter en. Vores heltinde får dog samlet tropperne lidt, og forsøger at komme væk, men selvfølgelig er det ikke så let, som man skulle tro.

“Silent Scream” er ikke en god film. Myrderierne starter, før vi overhovedet er inde i historien, og siden viser det sig, at historien er tyndere end en tynd kop te. Man har forsøgt at lave en overraskende slutning, men den er ikke overraskende – bare dårlig. Jeg gav 25,- for filmen i Stereo Studie, og det var faktisk 25,- for meget.

Om “Silent Scream”:

Instruktør: Matt Catu, Lance Kawas
Udgivelsesår: 2005

En tanke om “Silent Scream

  1. Pingback: Gyseren » Wilderness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.