Stephen King’s Rose Red

“Rose Red” blev oprindeligt lavet til tv, og derfor er visse scener gjort mere “stuerene”, end jeg tror intentionen var. Andre scener trækkes for langt (sikkert pga. reklamepauser osv.), og visse steder er special effects’ne mere til at grine end gyse af. Når det er sagt, så er “Stephen King’s Rose Red” faktisk en udmærket Stephen King film, ikke mindst pga. Matt Ross som Emery Waterman.

Handlingen lyder: Professor Joyce Reardon (Nancy Travis) har samlet en række medier til at overnatte i huset Rose Red en weekend. Hun vil undersøge om huset virkelig er hjemsøgt – og ikke mindst bevise det videnskabeligt. Mod sig har hun professor Carl Miller, der mener at ånder og spøgelser er ren fantasi, og han sætter en ung studerende fra skolebladet på opgaven at dække besøget for at afsløre det hele som svindel.
Men gruppen når dog ikke at være længe i Rose Red, før Carl Miller får bevis for, at han tager fejl.

Instruktør: Craig R. Baxley
Udgivelsesår: 2002

2 tanker om “Stephen King’s Rose Red

  1. batigol siger:

    Hej jeg ville lige høre om der er nogen der ved om rose red kun er på film, eller om den også kan skaffes på bog.

    pfh mange tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.