The Locals

The Locals. Hentet på www.moviezoo.dkNew Zealand kan andet end at ligge landskab til Ringenes Herre-filmene. I “The Locals”, der er instruktør Greg Pages første spillefilm, følger vi de to gode venner, Grant og Paul, som på en weekendtur kører galt i deres bil og må gå efter hjælp i et nærved liggende hus. Men gennem husets vinduer ser de en mand slå en kvinde ihjel, og snart er de forfulgt af hele egnen.

“The Locals” har gode skuespillere, og manuskriptet hænger godt sammen. Slutningen gemmer på en fin overraskelse, så jeg glæder mig til at se flere film fra Greg Pages hånd.

Instruktør: Greg Page
Udgivelsesår: 2003

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.