The Stepford wives

The Stepford Wives 1975

Da Joanna flytter til den maleriske lille by Stepford med sin familie, har hun ingen anelse om, hvad der gemmer sig bag den idylliske overflade

Joanna flytter sammen med sin mand, Walter og deres to børn til den lille by, Stepford. Joanna er ikke sikker på, at hun har lyst til at forlade New York, men Walter er vældig glad for Stepford og bliver snart medlem af The Men’s Association.

Joanna derimod, kan ikke finde sig til rette blandt byens kvinder, der stort set alle er lykkelige for at gå hjemme og passe mand, hjem og børn. Hun finder dog sammen med veninden Bobbie, der også er tilflytter til Stepford, og efter nogen tid går det op for dem, at der er noget helt galt med byen.

The Stepford Wives er for nyligt blevet genindspillet med bl.a. Nicole Kidman og Bette Midler. Genindspilningen er dog nærmere en komedie og kan ikke sammenlignes med originalen. The Stepford Wives bygger oprindelig på en bog af Ira Levin, der også står bag Rosemary’s Baby.

Det mærkes naturligvis, at filmen er fra 1975. Den er lidt lang tid om at komme i gang, og slutningen er ikke så overraskende, som man kunne ønske. Det er bestemt ikke en “hop-op-af-stolen-film”, men den har da også sin charme.

Om The Stepford Wives:

Instruktør: Bryan Forbes
Udgivelsesår: 1975

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.