Huset af Frank Peretti og Ted Dekker

Huset af Frank Peretti og Ted DekkerJack og Stephanies bil punkterer midt i den fjerneste udkant af Alabama, hvor de lokale indbyggere ikke bryder sig om fremmede. Heldigvis finder de en Inn ikke så langt væk, men ejerne er ingen steder at se. I stedet for møder de et andet par, Leslie og Randy, hvis bil også er punkteret og som også har brug for en telefon.

Da ejerne endelig dukker op, er de ikke helt almindelige, og snart er de to par fanget i noget der minder om et mareridt. I samme øjeblik de gik ind af døren til huset, blev de nemlig del af et livsfarligt spil. Dræb en, eller bliv dræbt alle sammen!

Frank Peretti har tidligere skrevet Monster, som jeg synes ret godt om. Huset er ikke helt i samme klasse. Det okkulte får en ekstra tand, men samtidig skinner Perettis religiøse anskuelser tydligere frem. Gysets evige kamp mellem det gode og det onde bliver meget tydeligt en kamp mellem djævelen og Jesus, når vores hovedpersoner mod slutningen udbryder “Menneskesøn, vær mig synder nådig!”

Læs en mere positiv anbefaling her.

Om Huset:

Udgivelsesår: 2008
Forlag: Scandinavia, 441 sider
Originaltitel: House

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.