The Backwoods

Backwoods“The Backwoods” er noget så usædvanligt som et fransk/spansk/engelsk projekt med bl.a. Gary Oldman og Virginie Ledoyen på rollelisten.

Det engelske ægtepar, Norman og Lucy, er på ferie i Spanien i slutningen af 70′erne, hvor de besøger vennerne, Paul og Isabel, som har købt et hus der.

På en jagttur opdager Paul og Norman et forladt hus, hvor de finder en lille vanskabt pige spærret inde. De tager hende med for at aflevere hende til politiet, men vejen er blokeret af et væltet træ. I stedet beslutter de sig for at gå til byen med pigen næste dag, men før de kommer af sted, dukker en gruppe lokale op. De leder efter pigen, og noget er helt galt …

“The Backwoods” er en velspillet og uhyggelig thriller. Gary Oldman er god i rollen som Paul, der taler spansk som en indfødt og kender egnen, men også de øvrige skuespillere udfylder deres roller godt. Især synes jeg, de fire lokale brødre gør det særdeles godt.

Instruktøren Koldo Serra har lavet en stemningsmættet film, hvor det usagte og det skjulte skaber en uhygge stærkere end noget monster kunne gøre. Det er mennesker og deres relationer, som driver historien frem, og omgivelserne med huset midt i en skov langt fra civilisationen danner en perfekt ramme for filmen.

Instruktør: Koldo Serra
Udgivelsesår: 2006
Originaltitel: Bosque de sombras

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.