Hatchet

Forsiden lover: “It’s not a remake. It’s not a sequel. And it’s not based on a japanese one! Hatchet – old school american horror.”

Ben er lige blevet forladt af sin kæreste, og sammen med kammeraten Marcus er han taget til Mardi Gras i New Orleans for at komme over hende. Men de mange bare bryster minder ham bare om kæresten, så han får overtalt Marcus til at tage med på en guidet spøgelsestur i sumpene. Men det går naturligvis helt galt. Båden går på grund, og gruppen er nødt til at tage turen over landjorden. Og selvfølgelig er de endt lige foran Victor Crowleys hus …

Traileren lover en uhyggelig spøgelseshistorie, men “Hatchet” er mere grin og splat mikset sammen med bare bryster langt ude i en sump, og selvom det kan være ganske underholdende, så var det noget andet end jeg havde håbet på.

De første 40 minutter er de bedste, så begynder det at blive lidt for forudsigeligt, og løftet på bagsiden om “den mest ikoniske morder siden Freddy Krueger og Jason” er måske nok en anelse overdrevet. Men jeg har dog set værre, og til en tømmermænds søndag er “Hatchet” såmænd ikke det værste at bruge lidt tid på.

Se traileren

Instruktør: Adam Green
Udgivelsesår: 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.