Black Sheep

Black Sheep

Black Sheep er et bevis på, at New Zealand rummer nogle skjulte talenter, når det gælder film. Det er en vanvittig, sort og morsom historie om får, som har mere lyst til menneskekød end grønt græs.

Som dreng har Henry pådraget sig et traume, så han nu er dødsensangst for får. Lidt uheldigt da han og broderen Angus har arvet en stor fårefarm efter deres far, men heldigvis har Angus overtaget driften, og Henry kan holde sig langt væk.

I filmens start er Henry dog blevet sendt tilbage til farmen af sin terapeut. Han skal se stedet for sit traume i øjnene for at komme videre. Desværre har Angus ikke haft helt rent mel i posen igennem årene. Han har ansat en videnskabskvinde med gale gener til at modificere farmens får til bedre dyr. Denne proces har medført visse affaldsprodukter, og da dyreaktivisten Grant stikker af med et genmanipuleret foster, som slipper fra ham, bryder et fårehelvede løs. Pludselig er de søde uldtotter forvandlet til frådende dræberdyr, og Henry er fanget i sit værste mareridt.

Black Sheep er efter min mening hylende morsom underholdning, og hvis du kunne lide f.eks. Dead Meat er jeg ret sikker på, at du også vil kunne grine af Black Sheep. Specialeffects er i topklasse, og det er en fornøjelse at se, når fårene overfalder og flænser de sagesløse mennesker. Jeg havde svært ved at se, hvornår det var dukker, og hvornår det var ægte får, så vellavet er det. More power to New Zealand!!!

Se traileren her

Om Black Sheep:

Instruktør: Jonathan King
Udgivelsesår: 2006

En tanke om “Black Sheep

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.