The Eye 2

To år efter filmen “The eye” tog brødrene Pang endnu en tur til åndeland med fortsættelsen “The eye 2”. Filmen har ikke noget med første film at gøre, bortset fra at hovedpersonen ser ånderne af de døde.

Joey slår op med kæresten Sam og forsøger samme aften at begå selvmord. Hun overlever dog, men har fået evnen til at se de dødes ånder. I starten er hun ikke klar over, hvad det er hun ser, så hun opsøger en buddhist, som forklarer hende, hvordan de døde ånder venter på at blive genfødt, så deres gamle liv kan glemmes.

Men det er ikke lige behageligt at se de døde, og Joey er bange for, om de vil gøre hende og hendes baby fortræd – for hun er nemlig gravid. Og da en kvindelig ånd begynder at forfølge hende, er hun klar til at gøre hvad som helst for at redde sin baby.

“The eye 2” er på sin vis en glimrende film. Jeg synes bare, at den var lidt langsom i optrækket. Pang brødrene kalder den selv for en blanding af thriller, horror og drama, og for mit vedkommende måtte der godt have været mere fokus på horror og mindre på drama.

Originaltitel: Gin gwai 2
Instruktør: Oxide Pang Chun og Danny Pang
Udgivelsesår: 2004

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.