Beetlejuice

BeetlejuiceI weekenden faldt jeg over denne Tim Burton film “Beetlejuice” fra 1988.

Geena Davis og Alec Baldwin spiller det unge ægtepar Maitland, som dør og er tvunget til at blive i deres hus i 125 år. Det ville ikke være så slemt, hvis det ikke var fordi et rædselsfuldt New Yorker ægtepar køber huset og omdanner det til alt det Maitland-parret ikke kan lide.

Barbara og Adam forsøger i første omgang selv at skræmme de nye ejere væk, men da det ikke lykkes, tilkalder de “bioeksorcisten” Beetlejuice (Michael Keaton). Det viser sig dog snart at være noget af en fejltagelse…

“Beetlejuice” er en sjov gyserkomedie, og selvom visual effectsene ikke lever op til dagens standarder, så synes jeg gennemgående , at den stadig lever op til forventningerne. Især Michael Keaton er rigtig god som det ulækre, sexhungrende spøgelse Beetlejuice, og så er det også dejligt med lidt calypso i en film 🙂

Om filmen:

Instruktør: Tim Burton
Udgivelsesår: 1988

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.