Shrooms

Tag 6 studerende og put dem i en skov, hvor der vokser euforiserende svampe. Tilsæt en vandrerhistorie om en sindssyg munk på en institution for kriminelle drenge, og du har i store træk historien i “Shrooms”.

Efter min mening er det bedste ved “Shrooms” coveret, som er rigtig godt lavet. Handlingen er rimelig forudsigelig, og selvom Paddy Breathnach forsøger at lave en overraskende slutning, så bliver det ikke rigtig overraskende. Derudover synes jeg ikke, at personerne var særligt sympatiske, så det gjorde ikke så meget, at de døde. Og endeligt synes jeg heller ikke at skuespillet var noget at råbe hurra for.

“Shrooms” er ikke den dårligste gyser jeg har set, men jeg ville ønske, at jeg havde set den en søndag med tømmermænd i stedet for en fredag aften, hvor der skulle hygges.

Instruktør: Paddy Breathnach
Udgivelsesår: 2007

Læs hvad Janus synes om “Shroom” på horrorsiden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.