The Ruins

The RuinsJeg havde glædet mig til at se The Ruins, som jeg havde hørt var rigtig god, uden egentlig at vide hvad den handlede om. Heldigvis levede den op til rygterne.

4 venner er på ferie i Mexico. Dagen før de skal hjem, bliver de inviteret på en tur ud til et gammelt Mayatempel, som ikke er kendt af offentligheden af tyskeren Mathias, hvis bror er arkæolog og på udgravning ved templet. Men da vennerne kommer frem til templet, bliver de overfaldet af nogle lokale og tvunget til at flygte op på toppen af templet. Nu kan de ikke komme væk, ingen ved hvor de er, og de har snart ikke mere vand og mad tilbage. Og for at gøre situationen endnu værre, kommer Mathias alvorligt til skade.

The Ruins er en utrolig flot film. Den er stort set filmet i højt solskin hele vejen igennem, og det gør effekterne endnu mere skræmmende, for det er meget realistisk lavet. I ekstra-materialerne viser de nogen af de benproteser, der bruges i filmen, og det er vildt imponerende!

Samtidig skal vi et godt stykke ind i filmen, før det går op for én, hvem det virkelige monster er, og det var en fed overraskelse – i hvert fald for mig.

Carter Smith er selv fotograf, og det er måske medvirkende til, at der er lagt så meget arbejde i billedsiden. Samtidig er manuskriptet dog 100 % i orden. Scott B. Smith, som har skrevet romanen, har nemlig også udarbejdet manuskriptet.

Om The Ruins:

Instruktør: Carter Smith
Udgivelsesår: 2008

Læs også Janus omtale af “The Ruins” på horrorsiden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.