Den brune hånd af Arthur Conan Doyle

I “Den brune hånd” fortæller dr. Hardacre, nevøen til den berømte indiske læge, sir Dominick Holden, hvordan han endte med at arve sin rige onkel.

Denne var flyttet tilbage til England, da han pga. sygdom ikke kunne praktisere mere. Her købte han et gammelt gods, og inviterede på skift familiemedlemmer på besøg hos sig og sin hustru. Men selvom onklen var gæstfri, var besøgene aldrig helt behagelige, så da Hardacre modtager sin invitation, tager han alene af sted.

På godset bliver han behageligt modtaget af onklen, som dog virker lidt forstyrret, og da samtalen tilfældigt falder på overnaturlige hændelser, beder onklen Hardacre om en tjeneste. Vil Hardacre overnatte i laboratoriet i stedet for i gæsteværelset? Hardacre indvilliger, men natten bringer oplevelser, som han ikke havde forventet.

Novelle fra antologien “Den nye spøgelsestime“.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.