Saw V

Jeg er blevet mere og mere begejstret for “Saw”-filmene, jo flere jeg har set, og mange har sagt, at “Saw V” er den absolut bedste, så den så jeg frem til – men det holder ikke helt.

“Saw V” har to spor. Dels følger vi fem personer, der vågner op i et rum, fanget i en af Jigsaws prøver uden at vide hvorfor de er udvalgte. Og dels følger vi agenten Peter Strahm og detektiven Mark Hoffman, som begge overlevede mødet med Jigsaw i film fire – men af forskellige grunde.

Det gode i “Saw V” er, at vi får endnu mere baggrund på Jigsaw og på personerne i filmene. Det dårlige er, at der ikke er samme overraskende slutning, som der har været i de tidligere film. Der bliver simpelthen forklaret en masse undervejs, så der er ikke så meget at overraske med.

Jeg vil ikke kalde “Saw V” for dårlig, men jeg synes nok, at det er en af de svagere film i serien. David Hackl, som instruerer har været production designer på Saw 2, 3 og 4, men det er hans debut som instruktør.

Instruktør: David Hackl
Udgivelsesår: 2008

Saw-serien:
Saw – 2004, D: James Wan
Saw II – 2005, D: Darren Lynn Bousman
Saw III – 2006, D: Darren Lynn Bousman
Saw VI – 2007, D: Darren Lynn Bousman
Saw V – 2008, D: David Hackl
Saw VI – 2009, D: Kevin Greutert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.