We all scream for ice cream

Tom Holland har instrueret  “We all scream for ice cream” i 2. sæson af Masters of Horror, og det er ikke lige mit yndlingsafsnit, må jeg indrømme.

Der er dog én virkelig vellykket ting, og det er klovnen  Busters make-up. Puha, det er lige før Pennywise er en hyggefætter at se på til sammenligning. Desværre er det ikke hele tiden, den uhyggelige klovne make-up bruges, men kun i klip som viser Buster i sin is-bil.

Historien lyder: Layne vender med sin familie tilbage til barndomsbyen, men han har ikke været der længe, før vennerne fra hans gamle slæng begynder at forsvinde. Rygterne siger, at de efterlader deres tøj og forsvinder i den blå luft. Samtidig begynder byens børn at gå ud om natten. De hører en isbil, som sælger verdens bedste is. Det får Layne til at tænke tilbage på barndommen, hvor han og slænget gjorde noget forfærdeligt ved ismanden Buster. Og nu er Buster åbenbart tilbage for at tage en iskold hævn.

Som sagt kan jeg godt lide Buster make-uppen, men generelt synes jeg, at filmen er lidt kedelig. Der er en del scener med børn, og de fungerer desværre ikke ret godt. Historien bliver aldrig rigtig uhyggelig, og slutscenen er mere komisk end skræmmende. Så “We all scream for ice cream” er ikke lige min kop horror.

Instruktør: Tom Holland
Udgivelsesår: 2007

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.