Sounds like

Jeg er åbenbart kommet til de film i 2. sæson af Masters of Horror, som jeg ikke er så begejstret for. “Sounds like” er en lidt langtrukken affære, som er mere sørgelig end skræmmende.

Larry arbejder for et it-firma, hvor han overvåger samtalerne til firmaets help-desk. Et job han har klaret succesfuldt hidtil, da han lytter godt og fanger nuancer i stemmerne før andre. Men da sønnen dør, har Larry svært ved at håndtere sorgen. Hans hørelse bliver enormt sensitiv, og det går ud over både arbejdet og hjemmelivet. Og en dag slår det klik for Larry. Han vil gøre hvad som helst for at få ro …

Chris Bauer, som spiller Larry, gør det godt. Der er også mange interessante scener i filmen, hvor kameraet zoomer helt ind på de støjkilder, som i Larrys bevidsthed lyder utroligt højt, men som i virkeligheden blot er regn på bilruden.

Historien er på sin vis smuk, for den handler om sorg og måder at håndtere sorg på. Men som gyser synes jeg, at filmen er mislykket, og jeg har svært ved at se, hvorfor den er endt i Masters of Horror serien.

Instruktør: Brad Anderson
Udgivelsesår: 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.