Eye of the Beast

Det er ikke, fordi filmene i Maneater Serien kan kaldes forrygende gode. Alligevel er der en vis charme i film, hvor naturen går amok, og mennesket pludselig er den lille. Det bliver de bogstaveligt talt i “Eye of the Beast”.

Byen Fells Island har i mange generationer ernæret sig ved fiskeri i den lokale sø. Men på det seneste er fiskebestanden gået voldsomt ned, og de hvide fiskere skyder skylden på de lokale indianere, mens indianerne bebrejder de hvide det. For at undersøge sagen sender regeringen biologen Dan Leland til byen, og han bliver mere end køligt modtaget.

Det viser sig dog, at der snart bliver brug for hans ekspertise, for der forsvinder jævnligt mennesker på søen, og da en lokal skipper med nød og næppe undslipper en gigantisk fangearm, slår fiskerne sig sammen med Dan i jagten på fangearmens ejer.

“Eye of the Beast” indeholder nok den værste gummiblæksprutte set på film. Den er så dårligt lavet, at jeg næsten ikke kunne abstrahere fra det i scenerne, hvor blæksprutten angriber. Derudover er manuskriptet heller ikke specielt troværdigt hele vejen. Alligevel synes jeg, at “Eye of the Beast” var ganske underholdende, men det er nok fordi, jeg ind i mellem har en ret dårlig smag …

Instruktør: Gary Yates
Udgivelsesår: 2007

Andre film i Maneater Serien:

Eye of the beast, 2007 – Gary Yates
Grizzly Rage, 2007 – David DeCoteau
Black Swarm, 2007 – David Winning

Blood Monkey, 2007 – Robert Young
Hive, 2008 – Peter Manus
Hybrid, 2007 – Yelena Lanskaya
In the Spiders Web, 2007 – Terry Winsor
Maneater, 2007 – Gary Yates
Sea Beast, 2008 – Paul Ziller
Shark Swarm, 2008 – James A. Contner
Swamp Devil, 2008 – David Winning
Vipers, 2008 – Bill Corcoran
Wyvern, 2009 – Steven R. Monroe
Yeti, 2008 – Paul Ziller
Croc, 2007 – Stewart Raill

Besøg Maneater Series hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.