Pathology

Jeg læste en yderst positiv anmeldelse af “Pathology” på Horrorsiden, og tænkte at den måtte jeg hellere få fat i. Især fordi den blev fremhævet til CSI-fans, og det er jeg. Men enten var jeg uoplagt, eller også er “Pathology” bare ikke min kop te. I hvert fald synes jeg ikke, at den var hverken særlig uhyggelig eller særlig interessant.

Ted Grey har studeret på Harvard Medical School, og efter et ophold i Afrika er han nu startet på Medical Center of the Metropolitan University. Her bliver han en del af en gruppe unge ambitiøse studerende, som ledes af Jack Gallo, der indtil Teds ankomst, var stjernen blandt de studerende.

Trods jalousi inviterer Jack alligevel Ted med ud en aften. Men aftenen får en noget anden afslutning end forventet, og Ted opdager, at han langsomt bliver viklet ind i et spil, der kan få voldsomme konsekvenser for ham.

Jeg fik aldrig den store sympati for Ted, og da de øvrige studerende mere virker utålelige end troværdige, så opstod der ikke den store spænding i filmen for mig. Instruktør Marc Schölermann forsøger måske nok at chokere med barske scener fra obduktionslokalet, men det virkede mere bare plat.

Slutningen fik mig heller ikke op af stolen, omend jeg spekulerer på, om den skal lægge op til en efterfølger.

Instruktør: Marc Schölermann
Udgivelsesår: 2008

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.