Prom Night

Prom NightDonna bor hos sin onkel og tante. For tre år siden så hun sin mor blive stukket ihjel, og sin far og lillebror blev også dræbt. Morderen var hendes lærer Richard Fenton, som var besat af Donna. Men hun undslap, og Fenton blev idømt livstid i en mental institution.

Nu er der så gået tre år, og Donna har fået sit liv tilbage. Det er ‘senior prom night”, og sammen med kæresten Bobby og deres venner skal hun til fest på hotel Pacific Grad. Aftenen starter godt, men så indløber en besked til det lokale politi. Fenton er undsluppet, og detective Winn tager af sted for at advare Donnas familie.

På hotellet hygger Donna og vennerne sig – uvidende om at Fenton er sluppet ud, og at han er på vej for at hente Donna!

Prom Night er en småkedelig slasherfilm. Der gives ingen forklaring på, hvorfor Fenton er så vild med Donna, og der er ikke den store psykologi gemt i historien. Fenton finder frem til hotellet, dræber alle der kommer i hans vej, indtil han kommer til Donna. Og så kan man vist godt gætte slutningen, uden at jeg siger mere.

I 1980 blev der også indspillet en film med titlen Prom Night, men så vidt jeg ved, har de to film ikke noget at gøre med hinanden udover et sammentræf af titel-lighed.

Om filmen:

Instruktør: Nelson McCormick
Udgivelsesår: 2008

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.