The Messengers

The-messengers“The Messengers” var en underlig film for mig at se. På den ene side kedede jeg mig undervejs, og på den anden side spjættede jeg flere gange, fordi filmen er fyldt med chok-effekter.

Familien Solomon er flyttet fra Chigago, og nu starter de forfra på en forladt farm midt i North Dakota. Men noget er helt forkert i huset, og den yngste søn, Ben, ser ting som de andre ikke kan se. Så begynder også Jess at opleve mystiske ting, men da hun forsøger at fortælle det til sine forældre, afviser de hende. Først i filmens slutning går det op for forældrene, at børnene har ret, men da er det næsten for sent.

Historien er set mange gange før med hjemsøgte huse, og børn som ikke kan trænge igennem til deres forældre. Slutningen er dog en lille smule overraskende, og det redder noget af oplevelsen for mig, sammen med nogle ganske interessante visual effects da huset næsten bryder sammen om ørene på Jess.

Filmen er instrueret af brødrene Pang, som bl.a. også har instrueret “The Eye” og “The Eye 2“.

Instruktør: Oxide Pang Chun & Danny Pang
Udgivelsesår: 2007

En tanke om “The Messengers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.