Exodus bind 2 af Jacob Rask Nielsen

Exodus bind 2 forsideJeg har glædet mig til fortsættelsen af Jacob Rask Nielsens herlige zombie-tegneserie, og i dag udkom Exodus bind 2 så. Og jeg er glad for at kunne sige, at det levede helt op til forventningerne.

I første bind blev København overrendt af zombier, men det lykkedes vores tre helte: hotelportieren Hassan, kokken Bernt og den højgravide Viola at undslippe første angreb. Afsnittet slutter med, at de flygter op på taget af hotellet for at se, at hele København brænder.

Exodus bind 2 starter med samme scene. Zombierne forsøger at få fat i de tre overlevende, men heldigvis bliver de reddet af en militærhelikopter, som ser dem, da de flyver forbi. Det viser sig dog, at heller ikke her er de sikre, for den ene soldat begynder at udvise aggressive tegn, og turen ender med, at helikopteren styrter ned. Vores tre helte slipper dog fra styrtet med livet i behold – blot for at opdage at de ikke kan få lov til at forlade byen.

Jacob Rask Nielsen holder sig til samme tegnestil som i første bind, dvs. lidt naive sort/hvide tegninger, som alligevel formår at give historien masser af liv. Han bruger sine visuelle virkemidler på fornem vis, og siderne er skiftevis bygget op af fortløbende billedrammer for så at eksplodere i et billede, som dækker flere sider. Jeg er imponeret over, at de sort/hvide tegninger virker så levende, og synes at de understøtter historien, samtidig med at de bygger videre på den.

Exodus bind 2 er underholdende, med masser af humor og action, og så koster den kun en halvtredser! Jeg glæder mig til at følge Hassan, Bernt og Viola i bind tre, og håber bare at der ikke går alt for længe, før den er på gaden.

Læs mere på forlaget Tjubangs hjemmeside eller læs et interview med Jacob Rask Nielsen på Serieland.dk

Læs hele serien:

Exodus
Exodus 2

Exodus 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.