Baby Doll

Baby Doll“Baby Doll” er en lille tæt film om Eva, der netop er blevet mor. Hun beslutter sig for at holde sin barsel på sin afdøde bedstemors gård, hvor hun selv har tilbragt mange ferier.

Men efterhånden som manglen på søvn og følelsen af utilstrækkelighed som mor overmander Eva, får hun følelsen af, at bedstemoren holder øje med hende. Og det kommer frem, at ferierne hos bedste ikke altid var ren idyl.

“Baby Doll” tegner et flot psykologisk portræt af en ung mors sammenbrud, og Jon Bang Carlsen skaber en intens og skræmmende atmosfære med ganske få virkemidler. Mette Munk Plum er i store dele af filmen alene på skærmen sammen med babyen, og hun bærer rollen overbevisende. Også Bodil Udsen som den skarpe bedstemor, der dukker op fra mindernes dyb, spiller skræmmende.

Om “Baby Doll”:

Instruktør: Jon Bang Carlsen
Udgivelsesår: 1988

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.