While she was out

While she was outWhile she was out lanceres som en film af Guillermo Del Toro (Pans Labyrint og Hellboy), men i virkeligheden er han blot executive producer, og instruktøren er Susan Montford, der debutere her.

Della er hjemmegående husmor med to børn, som hun elsker højt, og en mand med et lidt for voldsomt temperament, der dog sørger for, at familien kan opretholde en høj levestandard. Julen nærmer sig, og efter et skænderi med manden tager hun ud for at købe noget gavepapir. I centret er der nærmest kaos på parkeringspladsen, og Della kommer i skænderi med 5 unge mænd. Det ender rigtig grimt, og Della må flygte for sit liv.

Her skifter filmen så tempo og begynder at blive lidt interessant. For selvom Della meget ulogisk flygter bort fra centret og ud på en mørk byggeplads ved en skov, så er selve jagten mere intens og velopbygget end filmens første halvdel. Der er tilmed et par overraskelser gemt undervejs, og selvom man godt ved, at Della (som i øvrigt spilles af Kim Bassinger) nok skal klare sig hjem til familien, så er måden hun gør det på alligevel anderledes, end jeg troede i filmens start.

Jeg vil ikke gå så vidt at sige, at While she was out er en fantastisk god film, men den var ganske underholdende, og så varer den kun godt 80 minutter.

Om While she was out:

Instruktør: Susan Montford
Udgivelsesår: 2008
Tagline: Everyone has a breaking point. Tonight, she reaches hers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.