She-Wolf of London

She-Wolf of LondonUniversal stod bag flere varulve-film, som ikke var en del af deres Wolf Man serie, bl.a. Werewolf of London fra 1935 og She-Wolf of London i 1946.

Historien tager sin begyndelse i London omkring år 1900. Den unge Phyllis Allenby står for at skulle giftes med Barry Lanfield, da en række mystiske mord finder sted i parken nærved. Ifølge legenderne hviler der en forbandelse over familien Allenby, og Phyllis bliver langsomt overbevist om, at hun er smittet af forbandelsen, og at hun som varulv har dræbt en lille dreng og en Scotland Yard betjent. Barry nægter dog at tro på en sådan familieforbandelse og sætter sig for at opklare, hvad der går for sig. Men der hviler en mørk hemmelighed over Allenby-huset …

She-Wolf of London var både underholdende og lidt overraskende. Her vises ikke flotte varulve-forvandlinger eller close-up af overfaldsscenerne, men til gengæld er historien ganske fint fortalt med en finte mod slutningen. Jeg vil nok snarere kalde den for en thriller end for en gyser, men den er ganske underholdende alligevel.

Om She-Wolf of London:

Instruktør: Jean Yarbrough
Udgivelsesår: 1946

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.