Steen Langstrup vinder Årets Bedste Horrorudgivelse

Siden Steen Langstrup debuterede som horrorforfatter med romanen “Kat” i 1995 har han været en sikker repræsentant for horrorgenren.

Han har aldrig været bange for at gå nye veje, hverken som forfatter eller som fortæller, og har bl.a. også flere krimier på samvittigheden.

Med Plantage-trilogien vendte han tilbage til mere klassisk horror, og med “Alt det hun ville ønske hun ikke forstod” afsøger han igen nye territorier, nemlig tortur-horror.

Begrundelsen for valget af Steen Langstrups Alt det hun ville ønske hun ikke forstod lyder:

”Alt det hun ville ønske hun ikke forstod” kvalificerer sig som genrelitteratur, der er skøn litteratur: originalt, stiligt og effektivt turneret. (Lars Bukdahl)

En fængende, uhyggelig, grum, afskyelig, velskrevet og vel-undfanget fortælling. Der er flot fremdrift i bogen, der fortællemæssigt er yderst godt komponeret, og i sig selv et meget vellykket eksempel på et rigtig godt gys for voksne. (Rikke Schubart)

En historie man husker efter endt læsning. Situationen er enkel og velvalgt og godt afviklet (selv hvis der er mange mennesker på en benzintank virker den øde og skræmmende på mig). (Jakob Stegelmann)

I ”Alt det hun ville ønske hun ikke forstod” udnytter Steen Langstrup de filmiske virkemidler optimalt (Janus Andersen)

Yderst velskrevet roman, der hurtigt får læseren til at flytte sig uroligt på stolen. Så grum at den nærmest rammer læseren fysisk, men samtidig er Langstrup en mester i at klippe væk, lige når det værste sker, så læserens fantasi selv udfylder resten. (Jette Holst)

Juryen ønsker Steen Langstrup et stort tillykke med prisen.

Jakob Stegeelmann
Janus Andersen
Jette Holst
Lars Bukdahl
Rikke Schubart

En tanke om “Steen Langstrup vinder Årets Bedste Horrorudgivelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.