Er du Storytels nye horror-serie-skribent?

Storytel OriginalKan du skrive, så de døde bliver levende, rejser sig fra kirkegården og går ind i hjertet på hele Danmark?

Storytel er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til mobiltelefonen. Man downloader en app til sin mobil og opretter et abonnement, hvorefter man kan lytte så meget man vil. Bøgerne streames i formatet mp3, og der er også mulighed for at lytte til et antal bøger offline, så man kan tage Storytel med på rejser i udlandet.

Som noget nyt har StorytelOriginal udskrevet en konkurrence om at skrive en serie gys til lyd. Ønsket er at lave en serie som de kendes fra f.eks. Netflix og HBO, men uden at have billeder på skærmen. Udfordringen er at levere spænding á la American Horror Story, Stranger Things, Twin Peaks og Seven i lyd og ord. Blot skal historien være tættere på den danske hverdag.

Hvis du har lyst på at deltage i konkurrencen, skal du aflevere en pilot-episode på ca. 45.000 tegn og en kort outline (max en halv side per episode) på resten af historien. En Storytel Original-serie består af 10 episoder per sæson og hver episode varer ca. 1 time. Pilot-episoden skal sætte tonen for hele serien.

Lyder det interessant? Så mail dit manuskript til storyteloriginal@storytel.dk inden 1. marts 2017. Storytel belønner vinderen med 100.000 kr.

Læs mere om vilkårene for at deltage her
Læs mere om Storytel her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.