Army of Darkness

Army of Darkness“Army of Darkness” er den tredje film i rækken Evil Dead-filmene af Sam Raimi med Bruce Campbell i hovedrollen som Ash.

Ash er røget tilbage til det 14. århundrede, hvor han bliver fanget af Lord Arthur og hans mænd. Det lykkes ham dog at blive sat fri, da han overbeviser dem om, at han har magiske kræfter. Slottets befolkning lover at hjælpe Ash hjem til sin egen tid, men for at komme det skal Ash først få fat i bogen The Necronomicon, som findes på en kirkegård. I vanlig stil lykkes det Ash at forplumre en yderst simpel opgave, og snart har han vækket de dødes hær, som marcherer mod slottet.

“Army of Darkness” er fyldt med humor og splat. Hvis man kan lide den slags, er den absolut et bekendtskab værd. Der er selvfølgeligt sket meget indenfor special effects siden 1993, men der er nu stadig gode scener i.

Om filmen:

Instruktør: Sam Raimi
Udgivelsesår: 1993

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.