Boogeyman

BoogeymanEn veninde anbefalede mig “Boogeyman” efter at have set den, og hun havde fuldstændig ret. Det er en underholdende og skræmmende gyser i b-genren, som bygger på alle børns mareridt om et monster i skabet!

Tim så som barn sin far forsvinde. Ingen troede på ham, og som voksen vender han nu tilbage for at konfrontere sin frygt og finde frem til sandheden. Naturligvis viser det sig, at Tim havde ret. Der bor et monster i skabet!

Om “Boogeyman”:

Instruktør: Stephen T. Kay
Udgivelsesår: 2005

3 tanker om “Boogeyman

  1. Pingback: Gyseren » The dead will tell

  2. Pingback: Gyseren » Boogeyman 2

  3. Pingback: Gyseren » They

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.