Braindead

Braindead

Braindead er underholdende splatter, uden forstyrrende mening 🙂

Peter Jackson er nok mest kendt for sin fremragende filmatisering af Tolkien trilogien Ringenes herre. Men før dette store kommercielle gennembrud skabte Jackson en række splatterfilm, som især imponerer ved deres humor og visuelle udførelse.

I Braindead er historien, som følger: Lionel bor stadigvæk hjemme hos sin yderst besiddende mor. En dag bliver hun bidt af en “rat monkey”, og bliver syg og dør. Men selv i døden kan hun ikke lade Lionel i fred. Hun genopstår som zombie med en umådelig trang til frisk menneskekød, og det medfører en del problemer for stakkels Lionel.

Kan man ikke lide temmelig meningsløse historier, hvor blod og indvolde vælter ud over det hele, skal man nok ikke give sig i kast med denne film. Men kan man se det morsomme i de totalt ude af kontrol situationer, som Lionel må klare sig igennem, og kan man grine af de overdådige visuelle splattereffekter, ja så er Braindead et godt valg.

Se traileren

Om Braindead:

Instruktør: Peter Jackson
Udgivelsesår: 1992
Tagline: There’s something nasty in Lionel’s cellar – His family!

4 tanker om “Braindead

  1. Pingback: Gyseren » Evil Aliens

  2. Pingback: Gyseren » Død sne

  3. Pingback: Murder Party

  4. Pingback: Udød af Ruben Greis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.