The Blob

En genindspilning af “The Blob” fra 1958.

En meteor falder ned i en skov, hvor en gammel vagabond finder den. Han får noget klæbrigt masse på den ene hånd, og i sin panik for at få det af løber han lige ud foran en bil. De kører ham på sygehuset, men mens han ligger her, vokser massen sig større og æder det meste af hans krop. Herfra hærger klatten hele byen, mens den vokser sig større og større.

Jeg har ikke set originalen, men må indrømme at jeg finder genindspilningen ganske underholdende. Selvom historien i en vis udstrækning er gennemskuelig, så er der arbejdet med manuskriptet, og flere af special effects scenerne er ganske skræmmende. Alt i alt en film i den bedre ende af b-filmsskalaen.

Instruktør: Chuck Russell
Udgivelsesår: 1988

En tanke om “The Blob

  1. Pingback: Gyseren » A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.