The Breed

The BreedJeg så en udsendelse på Animal Planet, hvor en hundetræner fortalte om, hvordan han trænede hunde til at være med i film, i dette tilfælde til filmen The Breed, som jeg straks fik lyst til at se.

The Breed foregår på en lille ubeboet ø. To brødre er sammen med nogle venner på weekend, hvor formålet er at hygge, drikke og måske score hinanden. Allerede den første dag bliver hyggen dog ødelagt lidt, da en af pigerne bliver bidt af en omstrejfende hund. Gruppen bliver dog enige om at blive weekenden ud, for biddet er ikke alvorligt. Det viser sig dog hurtigt, at det er det måske alligevel – og at hunden ikke er den eneste hund på øen. Pludselig er gruppen omringet af hunde, som kun har et ønske – at slå dem alle ihjel.

På bagsiden af coveret står “Festen er forbi, når menneskets bedste ven hunden bliver vores værste fjende.” Og selvom jeg måske ikke synes, at The Breed er den mest uhyggelige film jeg har set, så er den alligevel ret vellykket, og det er lykkes at gøre flere af hundescenerne både realistiske og skræmmende. Alt i alt var jeg godt underholdt, og synes bestemt at The Breed er værd at bruge et par timer på.

Om filmen:

Instruktør: Nicholas Mastandrea
Udgivelsesår: 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.