Bubba Ho-Tep

Bubba Ho-Tep

Jeg synes på en måde ikke, at Bubba Ho-Tep er en rigtig gyser, men det er en fed film, så den skal alligevel omtales her.

Bruce Campbell (Evil dead) spiller Elvis Presley, som i virkeligheden ikke er død, men har overtaget en af sine impersonaters identitet og nu er blevet gammel og bor på plejehjem. På samme hjem bor også Jack, der tror, han er J. F. Kennedy (Ossie Davis).

Pludselig begynder dødsfaldene blandt de gamle at stige, og både Elvis og Jack oplever mystiske ting om natten. Det går op for dem, at plejehjemmet hjemsøges af en 3000 år gammel mumie, som suger sjælen ud af beboerne for selv at leve. Elvis og Jack beslutter sig for at kæmpe, men det er ikke så nemt, når man har svært ved at gå og må bruge gangstativ og rullestol!

Noget af det bedste ved filmen er slet ikke gyserscenerne eller den humor som Bruce Campbell simpelthen udstråler. Nej, det er de overvejelser og tanker, som Elvis gør sig over livet og alderdommen, som han ligger i sin seng og venter på at dø. Indtil det pludselig går op for ham, at der stadig er grund til at kæmpe.

Om Bubba Ho-Tep:

Instruktør: Don Coscarelli
Udgivelsesår: 2002

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.