The Butterfly effect

The Butterfly EffectJeg er bestemt IKKE fan af Ashton Kutcher, så det var noget mod min vilje, at jeg i første omgang så The Butterfly Effect. Men det tog ikke mange minutter af filmen, før jeg blev klar over, at mine fordomme blev gjort til skamme. The Butterfly Effect er ikke som sådan en klassisk gyser, men den er absolut seværdig.

Evan Treborns (Ashton Kutcher) far døde på en sindssygeanstalt. Som barn lider Evan af mærkelige blackouts, hvor han pludselig ikke kan huske, hvad der er sket lige forinden. For at afhjælpe dette skriver han en udførlig dagbog over alt, hvad han laver i løbet af dagen.

Da han begynder sit psykologistudie, opdager han pludselig, at han har en særlig evne – han kan nemlig rejse mentalt i tiden! Snart forsøger han sig med at rette op på nogle af de uretfærdigheder, livet har budt på, men det viser sig, at man ikke kan ændre på fortiden, uden at nutiden også ændrer sig – og ikke nødvendigvis til det bedre!

En film man bare er nødt til at se. Sørg dog for at se directors cut versionen, da den indeholder klart den bedste slutning.

Om The Butterfly Effect:

Instruktør: Eric Bress & J. Mackye Gruber
Udgivelsesår: 2004

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.