Cabin Fever

Cabin FeverFem venner fejrer deres eksamen i en afsidesliggende hytte. Pludselig dukker en mand op, helt indsmurt i blod, og i panik jager vennerne ham væk. Desværre viser det sig, at manden var inficeret af en dødelig virus, og snart går det op for de unge mennesker, at smitten er i blandt dem.

Det gode ved Cabin Fever er bl.a. makeup-effekterne, som er herligt blodige og vilde og voldsomme. Herudover er skuespillet slet ikke tosset, og selvom manuskriptet nogle steder halter lidt, så er her alligevel tale om en ganske glimrende horror-film.

Eli Roth, som er instruktør og manden bag manuskriptet sammen med Randy Pearlstein, er også instruktør af de to Hostel film, som er kommet i 2005 og 2007.

Se traileren

Om Cabin Fever:

Instruktør: Eli Roth
Udgivelsesår: 2002

En tanke om “Cabin Fever

  1. Pingback: Hostel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.