Forest of the Damned

Endnu en gang faldt jeg for en bagsidetekst, der lover mere end filmen kan holde.

Fire venner skal på tur, da de strander i en skov. Skoven er fyldt af mystiske væsner, og det går snart op for gruppen, at de må forsøge at få hjælp udefra. Det ene par finder et gammelt hus, men i stedet for en telefon finder de en sindssyg eneboer (Tom Savini), som vil fodre dem til skovens væsner. De mystiske væsner er faldne engle, og er man mand og til bare bryster, ja så får man da lidt ud af det. Personligt lod jeg mig gå en del på af det dårlige manuskript, så selvom den kvindelige hovedperson (Nicole Petty) ikke er total umulig, endte jeg alligevel med at undre mig over, hvem der dog spilder penge på at lave den slags.

Det mest uhyggelige i Forest of the Damned er, at jeg spildte tid på at se den.

Om filmen:

Instruktør: Johannes Roberts
Udgivelsesår: 2005

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.