The Gate

The gateJeg faldt over “The Gate” for 25,- i Fakta og tænkte: En film med sådan en fed forside og overskriften “Velkommen til Helvede” – det må da lige være en perfekt b-film for mig. Og det var det sådan set også. Effekterne holder ikke en meter, men filmen har humor og er ikke dårligere end så mange andre. Ligger lidt under midten, men er ganske underholdende.

To drenge undersøger et hul i den enes baghave. Desværre for dem er det porten til Helvede, og ved et uheld kommer de til at åbne den, så dæmonerne strømmer op på jorden. Forældrene er ikke hjemme, så der er kun dem selv til at løse problemet.

Instruktør: Tibor Takacs
Udgivelsesår: 1987

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.