Pick me up

Pick me up. Hentet på www.moviezoo.dk“Pick me up” er en del af Masters of Horror serien men ikke min favorit, selvom den på sin vis er ganske underholdende.

En bus kører i stykker midt i ingenting. En af passagererne begynder at gå, to andre tager med en lastbilchauffør, som kommer forbi, og de sidste venter sammen med chaufføren ved bussen på at hjælpen skal komme. Det bliver dog ikke hjælp men den unge blaffer Walker, som først når frem til bussen. Og de to i lastbilen har det heller ikke let med Wheeler, som lastbilchaufføren hedder. Både Wheeler og Walker sætter sig for også at få fat i den sidste passager fra bussen, men slutningen har dog et lille overraskende twist.

Instruktør: Larry Cohen
Udgivelsesår: 2006

En tanke om “Pick me up

  1. Pingback: The Stuff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.