Prince of darkness

Prince of DarknessJeg burde snart vide, at når der står “Et rædselsorgie …” på bagsiden af en film, så er den netop IKKE et rædselsorgie. Og jeg vil heller ikke påstå, at Prince of darkness er et af John Carpenters mesterværker.

For en gang skyld er Satans genkomst nær. Hans søn er ved at udklækkes under en forfalden kirke midt i Los Angeles. Fader Loomis får professor Howard Birack (Victor Wong) til at samle et hold studerende, som videnskabeligt skal bevise, hvad der foregår, så folk vil tro på ham. Men – selvfølgelig får alt tumulten vækket det onde, og snart smutter de studerende én efter én. Lykkes det mon for dem at stoppe ondskaben? Tjah, gæt selv…

Om Prince of darkness:

Instruktør: John Carpenter
Udgivelsesår: 1987
Tagline: Before man walked the earth…it slept for centuries. It is evil. It is real. It is awakening.

En tanke om “Prince of darkness

  1. Pingback: In the Mouth of Madness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.