Pulse

Tre gange startede jeg på denne film, før det lykkes mig at se den færdig uden at falde i søvn – og det var en skam, for plottet lød rigtig godt, og der var egentlig heller ikke noget galt med skuespillerne.

Josh åbner ved et uheld for noget, da han hacker i sin computer. Dette noget får adgang via computere og mobiltelefoner, og det ønsker noget, som menneskene har – nemlig liv. I stedet slår det så mennesker ihjel, når det overtager deres kroppe. Josh’s kæreste Mattie forsøger at finde ud af, hvad der foregår, for snart er hele byen blevet en spøgelsesby. Hun slår sig sammen med en anden hacker Dexter, men de må flygte. Og så er det filmen for alvor taber troværdighed.

Jim Sonzero har arbejdet med farverne i filmen, men på mig virkede det mere irriterende end uhyggeligt, ligesom jeg altså blev grumme skuffet over afslutningen. Filmen bygger på Kiyoshi Kurosawas “Kaïro” fra 2001, som er langt mere skræmmende.

Instruktør: Jim Sonzero
Udgivelsesår: 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.