Reeker

ReekerReeker er en film, som bestemt værd at se, og som jeg aldrig havde hørt om, før jeg faldt over den i Stereo Studie.

Fem unge collegestuderende er på vej til et rave-party i ørkenen. Undervejs holder de ind ved et motel, og her vil Gretchen, som ejer bilen, efterlade Trip, da han har tasken fuld af stoffer. Men bilen mangler benzin, og de er strandet. Og oveni viser det sig, at alle de folk, som for få øjeblikke siden var på caféen, nu pludselig er væk. De fem unge beslutter sig for at tilbringe natten på motellet. Men ikke så snart er mørket faldet på, før dødsfaldene begynder. Og alle starter de med en skrækkelig stank …

Reeker er fyldt med overraskende jump-scares samtidig med, at den har en rigtig fed afslutning. Jeg var noget forvirret undervejs, men slutningen samler det hele op og gør alt klart. Og det er altså fedt, når det kan lykkes i en film.

Jeg ville ønske, at der var flere ekstra-materialer på dvd’en, for faktisk er filmen bedre end den giver sig ud for, for det virker som om, skuespillerne er lidt bange for at tage filmen for seriøst i deres interviews. De spiller dog godt, så jeg må leve med det halvdårlige ekstramateriale – og en rigtig god film!

Om Reeker:

Instruktør: Dave Payne
Udgivelsesår: 2005
Tagline: If you can’t breathe, then you can’t scream

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.