Willard

Willard Stiles (Crispin Clover) bor sammen med sin overbeskyttende mor og arbejder i den virksomhed, som den nu afdøde far startede med kompagnonen Frank Martin (R. Lee Ermey). Frank Martin vil meget gerne af med Willard, men en kontrakt gør, at han ikke kan fyre ham, så i stedet gør han livet surt for Willard på alle mulige måder. Hjemme er moderen konstant på nakken af Willard, men en dag opdager han nogle nye venner i kælderen – rotter! Det viser sig, at Willard har en særlig evne til at kommunikere med de små gnavere, og snart skal Willards plageånder til at passe på…

“Willard” er ikke en uhyggelig film, med mindre man er bange for rotter. Og bagsideteksten: “… denne chokerende thriller giver en uforglemmelig indsigt i en galnings sind og tankegang…” lover mere end den kan holde. Ikke desto mindre er “Willard” ganske underholdende og bestemt et kig værd. Bare du ikke stikker næsen op efter at blive skræmt ud af stolen.

Instruktør: Glen Morgan
Udgivelsesår: 2003

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.