Zombie Holocaust

Jeg har altid tænkt på “Zombie Holocaust” som en af de mest skræmmende film, uden dog nogensinde at have set den. Det har jeg nu – og skræmmende er nok ikke det, jeg fremover vil kalde den.

Nogle mystiske dødsfald finder sted i New York. Lægen Peter Chandler og hans kollega Laurie Miller begiver sig på en ekspedition til en ø langt borte for at finde ud af, hvad der står bag dødsfaldene. På øen opdager de et bizart laboratorium, hvor galningen O’Brian udfører eksperimenter med lig. Men øen er også befolket af kannibaler, og snart må Peter og Laurie flygte fra begge dele.

Filmen har et ualmindeligt usammenhængende manuskript, og gys er det også så som så med. Til gengæld fik jeg et godt grin i starten af filmen, hvor en sindssyg mand springer ud fra et vindue på 10. etage. Man ser ham lande så hårdt, at den ene arm (på mannequindukken) falder af, og i næste billede sidder den lige så fint på igen. Og det er vist det bedste, jeg kan sige om den film 🙂

Instruktør: Marino Girolami
Udgivelsesår: 1980

2 tanker om “Zombie Holocaust

  1. Pingback: Gyseren » Cannibal Holocaust

  2. Pingback: Cannibal Holocaust | Horrorsiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.